Home KRYESORE Banorët e “Unazës së Re”, nisen drejt kryeministrisë

Banorët e “Unazës së Re”, nisen drejt kryeministrisë

Ashtu si ç’pritej, banorët e Unazës së Re janë nisur drejt kryeministrisë.

Ata do ti bashkohen protestës së studentëve dhe thrrjes së tyre për një protestë kombëtare

Thirrja e djeshme e studentëve ka qenë që t’i bashkohet protestës së tyre cdo shqiptar që i mbështet apo që ka një arsye personale apo komunitare për të protestuar.

Në këtë protestë, grupet e interesit do të jenë pa logo dhe simbole politike.

Vendimi erdhi pas përfundimit të afatit të vendosur ndaj qeverisë për të pranuar kërkesat e tyre që ishte dita e djeshme në orën 16-00.

Studentët e kanë mirëpritur bashkimin e protestuesve të Unazës së Re.

Ata janë shprehur se e respektojë për aq kohë sa kjo është e pastër dhe nuk shfaq bindje politike.

Share: