Home KRYESORE Dritan Hila; Fajin e braktisjes së katolicizmit vazhdojmë ta paguajmë edhe sot.

Dritan Hila; Fajin e braktisjes së katolicizmit vazhdojmë ta paguajmë edhe sot.

Analisti dhe Gazetari i njohur Dritan Hila,

Në prag të festave të fundvitit u ka rikujtuar edhe një herë shqiptarëve fatalitetin e tyre historik,i cili erdhi si shkak i braktisjes së katolicizmit,kohë që shenon dhe nisjen armiqesimit tonë me Europen.

Kohë kur busulla e një pjese të mirë të popullit shqiptar u shkëput përfundimisht me kontinentin të cilit i përket, dhe ky fatalitet i yni historik,është motivi i vërtetë i trajtimit që po na rezervon Europa dhe Perendimi.

Ai keto deklarata i ka bërë nëpërmjet dy postimeve në facebook, të cilat kanë shkaktuar mjaft reagime,shumica e të cilave çuditërisht ishin pozitive.

Share: