Home KRYESORE Pedagogu Marku kundërshton diskutimin e Ramës me të verbërin: Është fyerje e...

Pedagogu Marku kundërshton diskutimin e Ramës me të verbërin: Është fyerje e madhe njerëzore

Biseda e kryeministrit Edi Rama me një student të verbër është kundërshtuar me te drejte nga pedagogu Mark Marku duke e konsideruar ate një shfaqje të ulët.

Marku kërkoi fjalën në studio, duke deklaruar se protestonte ndaj kësaj parodie të kryeministrit me studentin me aftësi të kufizuar. Ai shtoi se kjo është gjëja më e ulët që një kryeministër bën me një njeri që shkon aty për t’iu zgjidhur një problem.

“Kjo është një fyerje e madhe njerëzore që po bëhet aty. Ju lutem mos bëni shfaqje”,përfundoi Marku dhe a nuk ka te drejte?

Share: