Home KRYESORE Sa shpejt u dobësua kryeministri pa këta të dy ambasadorë…

Sa shpejt u dobësua kryeministri pa këta të dy ambasadorë…

Largimi i ambasadorit Lu dhe i kroates simpatike Vlahutin, nga detyrat e tyre respektive, e kanë dobësuar dukshëm kryeministrin Rama.

Rama shpreh pasiguri të qartë në fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare, sepse çertifikimi pozitiv që këta dy ambasadorë jepnin pothuajse në çdo rast, në favor të tij, mungon. Lu u largua pa “peshqit e mëdhënj” në rrjetë dhe Vlahutin do tu mungojë restoranteve të mira të peshkut në Tiranë dhe intervistave të shumta gati mondane që nuk mbahen fare mend për thelbin e tyre.

Pjesë e rëndësishme e krizës apo vetmisë ndërkombëtare të kryeministrit lidhet padyshim edhe me mungesën e tyre…


360grade.al

Share: