Home KRYESORE Unaza e Re, reagon firma DH pas akuzave për korrupsion

Unaza e Re, reagon firma DH pas akuzave për korrupsion

Pas akuzave për korrupsion, ka reaguar vetë kompania Dunwell Haberman LLC (Delaware) që funksionon si degë e një kompanie të regjistruar në shtetin Delaware në Shtetet e Bashkuara.

Në një njoftim të siguruar nga BalkanWeb kompania thotë se është në përputhje të plotë me rregullat dhe procedurat ligjore dhe administrative vendore dhe ndërkombëtare.

Dokumentet e faksifikuara dolën për herë të parë në Shqipëri mbrëmë, gjatë emisionit Të Paekspozuarit” në televizionit News24.

Reagimi

“Dunwell Haberman LLC (Delaware) është në përputhje të plotë me rregullat dhe procedurat ligjore dhe administrative vendore dhe ndërkombëtare.

Këshilltarët tanë të brendshëm dhe të jashtëm po monitorojnë nga afër zhvillimet në Tiranë dhe janë të gatshëm të ndërmarrin veprimet e duhura nëse kërkohet.

Aktualisht po vlerësojmë dokumentet në mediat lokale dhe jemi të vendosur të hedhim dritë mbi pretendimet e parashtruara ndaj Dunwell Haberman LLC (Delaware) dhe palët tona të interesit.

Kompania jonë është e hapur dhe e gatshme të bashkëpunojë me autoritetet lokale për të pastruar emrin e saj. Dunwell Haberman LLC (Delaware) është një automjet për qëllime të veçanta (SPV) i strukturuar posaçërisht për sipërmarrjet ose investimet në rajonet me ekspozim të lartë të rrezikut, siç janë disa vende të Evropës Juglindore.

Share: