Home KRYESORE Ministri shqiptar në parlamentin malazez: Flamuri im është flamuri shqiptar

Ministri shqiptar në parlamentin malazez: Flamuri im është flamuri shqiptar

Ministri shqiptar në qeverinë e Malit të Zi, Mehmet Zemka, është përplasur me deputetin serb në Kuvendin e Malit të Zi, për Kosovën, flamurin shqiptar dhe për kishën në Rumi.

Deputeti serb e pyet se cili është flamuri i juaj?, Zemka i është përgjigjur: Flamuri shqiptar, shkruan Malësia.me, transmeton Klan Kosova.

Share: