Home KRYESORE Kërkesë për ndihmë – urgjente!

Kërkesë për ndihmë – urgjente!

Kjo është një kërkesë për ndihmë për trajtimin e pacientit Koli Daka, i cili po vuan nga pankreatiti nekrotiko-hemoragjik, i cili është i komplikuar me perforacion të duodenit dhe të zorrës së trashë. Para dy javësh pacienti është paraqitur në urgjencën e QSUT në Tiranë, ku iu nënshtrua ndërhyrjes kirurgjikale. Gjendja u komplikua dhe doktorët në Shqipëri konstatuan që nuk mund të vazhdonin me trajtimin e pacientit në Shqipëri. Familja mori vendimin ta transferonte pacientin jashtë shtetit në mënyrë private, ku pacienti u pranua për trajtim vetëm në një spital privat në Turqi. Duke qenë se është një sëmundje me shumë komplikacione dhe kërkon një kohë të gjatë trajtimi, kostot i tejkalojnë mundësitë tona ekonomike. Jeta e pacientit vazhdon të jetë në rrezik. Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri është kontaktuar, por pa rezultat. Kështu që iu drejtohemi juve për një ndihmë sado të vogël për trajtimin e pacientit në vazhdimësi.

Kushdo që dëshiron të dhuroj diçka më poshtë llogaria bankare:

(Euro) – SWIFT/BIC: ABNANL2A Nr Llogarie: NL97 ABNA 04416339 94

(Albanian Lek):

REQUEST FOR HELP – EMERGENCY

We are writing to you to ask for help for treatment of patient Koli Daka, Albanian citizen, who is suffering from pancreatitis necrotic which, because of its complication, is threating the patient’s life.

Two weeks ago the patient undertook an emergency surgery in Albania and, because the health situation became so complicated, the doctors gave up to continue treatment of the patient. The family, via private means, took the decision to transfer the patient abroad, who was accepted only by a private hospital in Turkey. As the disease is very complicated and it requires a long period of treatment at the hospital, family can not afford all the costs. There is no health insurance that covers these costs and Albanian government is not responding our request for help. Therefore, the family is asking you to donate something which, whatever amount, will help in treatment of the patient.

Please find below the bank details:

(Euro) – SWIFT/BIC: ABNANL2A Account Nr: NL97 ABNA 04416339 94

(Albanian Lek):

We would like to thank you all in advance!

(Euro) – SWIFT/BIC: ABNANL2A

IBAN: NL97 ABNA 04416339 94

Account Holder: Alda Daka

Or via gofundme:/Hermes News

https://www.gofundme.com/mqnd48-emergency-medical-help&rcid…

(Albanian Lek): SWIFT/BIC: NCBAALTXXXX

IBAN: AL2620521123322928SAVAIDALLD

BKT bank / Account Holder: Adelina Daka

Share: