Home KRYESORE I derguari i larte diplomatik i Varshaves vlereson Shtepine Botuese te Kompanise...

I derguari i larte diplomatik i Varshaves vlereson Shtepine Botuese te Kompanise ‘Neranxi’

Nga Genc Mlloja

Ambasadori polak ne Tirane Karol Bachura, i cili promovoi librin ‘Lidhja shqiptaro-polake, nje veshtrim nga Tirana’ ne pritjen e Ambasades se Polonise me rastin e Dites se Pavaresise me 12 nentor 2019, ishte mjaft i vemendeshem te fiksonte ne kete foto takimin e tij me punonjes te Kompanise ‘Neranxi’ ne shtepine botuese te se ciles e drejtuar nga Znj. Antoneta Rama Hoxha (ne te djathte te Ambasadorit) u printua libri.

Ata ishin te pranishme ne kete ceremoni te ftuara kur cfare doli nga duart e tyre u be publike per trupin diplomatik e te ftuar te tjere.

Z. Bachura u shprehu atyre mirenjohje te perzemert per cilesine e larte te ketij botimi, dhe drejtoj falenderime per Presidentin e Kompanise ‘Neranxi’ Nikollaq Neranxi, i cili e ndoqi personalisht cdo proces te botimit te ketij libri mbi lidhjet historike shqiptaro- polake.

Shume falenderime edhe nga ana e ime per punen e specializuar te Znj. Neta dhe ndihmesve te saj si dhe mirenjohje per presidentin Nikollaq Neranxi, promotor i ketij projekti!

Share: