Home KRYESORE Fiks Fare/ Prostituta mëson nxënësit e shkollës të bëjnë seks: Për dy...

Fiks Fare/ Prostituta mëson nxënësit e shkollës të bëjnë seks: Për dy orë i mësoj…

Për dy ditë, bashkëpunëtori i “Fiks Fare” faktoi disa lokale dhe hotele afër gjimnazit. Në zonë kishte dhjetëra prostituta, ndërkohë që me një kod, kamarieret dhe banakieret, të ofronin këto favore. Një nga prostitutat i thotë bashkëpunëtorit se shkon edhe me të mitur, madje edhe i mëson…

“Fiks fare” është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel. Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj.

“Fiks Fare” nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske. “Fiks Fare” u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë.

“Fiks fare” ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje. “Fiks fare” sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Share: