Home KRYESORE Mos e jepni në Tv tërmetin në Turqi se do kuptoni çfarë...

Mos e jepni në Tv tërmetin në Turqi se do kuptoni çfarë qeverie kemi…

Nga Agim Xhafka

Tani që po shoh tërmetin në Turqi po kuptoj që vendi im nuk ka qeveri. Ai grumbull debilësh që na drejton ngjet si makina e prishur që kishim te oborri i pallatit kur qemë të vegjël. Pa goma,pa motor,pa sedilje,pa tavan,por me një timon të ndryshkur që e pérdridhnim majtas e djathtas dhe që zhurmën sikur ndizej e bënim me gojë,duke nxjerre gjuhën jashtë.

Ah,po,edhe anoheshim herë pas here sikur ishim me shpejtësi nëpër kthesa. Ndaj mos jepni në tv kujdesin, solidaritetin, shpejtësinë e emergjencave turke apo qentë që kèrkojnë nën gërmadha. Se do ia plas me oi,oi dhe nuk di me ç’fjalë do e shaj këtë mut qeveri që na ka zaptuar ne tani. Oi,oi,oi…

Share: