Home KRYESORE Ish ministri i shëndetësisë: Covid 19 që në janar, karantina e pavlerë…

Ish ministri i shëndetësisë: Covid 19 që në janar, karantina e pavlerë…

Nga Petrit Vasili

Rastet me COVID-19 qe ne Janar, ja Fakti!!!!(FOTO).

Pa pasur nevoje per arsyetime te gjata, por duke u bazuar ne fakte provohet thjesht qe COVID-19 ka qarkulluar qe ne Janar.

Eshte fakt publik qe 5 shqiptare qe kane kerkuar ne Janar azil politik ne Norvegji, pas testimit te kryer atje kane rezultuar pozitiv, por pa simptoma.

Kerkesa e Presidentit qe ne 31 janar dhe kerkesat profesionale pa fund te opozites gjate gjithe shkurtit u nenvleftesuan dhunshem nga Edi Rama dhe qeveria.

Rezultati:

1.Masat kufizuese te qeverise nuk kishin asnje vlere

  1. Masat ishin teresisht te vonuara

3.Masat Ishin trashanike nga ana shkencore.

4.Testimet shume te pakta per COVID-19 fshehen te verteten

5.Mungesa e mjekut te familjes la qytetaret pa ndihme te kualifikuar mjeksore dhe kyçi nje burim te se vertetes.

6.Perqendrimi vetem tek tel 127 privoi teresisht shqiptaret nga kontakti me mjeket dhe ishte gjithashtu ne funksion te fshehjes se te vertetes.

7.Tronditen sistemin shendetesor

8.Semundshmeria kronike u la pas dore.

9.Rrenuan jeten ekonomike te shqiptareve.

10.Masat kufizuese po perdoren thjesht dhe vetem si shtetrrethim politik.

Faleminderit Telnis Skuqi per deshmine e pacmuar.

Share: