Home QASJE PAN SHQIPTARE Instituti i Kosovës për Siguri dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare promovon diplomacinë publike

Instituti i Kosovës për Siguri dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare promovon diplomacinë publike

Diplomacia publike, realizuar nga drejtoresha e departamentit për media dhe marrëdhënie me publikun, pranë Institutit të Kosovës për Siguri dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, Znjsh. Blendinë Arifi.

Share: