Home KRYESORE Ofertë e pa-konkurrueshme për tu bërë master chef te Neranxi

Ofertë e pa-konkurrueshme për tu bërë master chef te Neranxi

Oferte “bombë” për klientë dhe jo klientë te Kompania Neranxi e cila ofron çmim të pakonkurueshëm për regjistrimin tuaj në Institutin Kulinar Neranxi deri më datë 30 korrik 2020.

Pra,

Kompania Neranxi, familja Neranxi që ka themeluar dhe drejton këtë kompani të Industrisë Ushqimore prej 31 vitesh, për të forcuar bashkëpunimin cilësor me klientët e saj të sotëm dhe të nesërm të Restoranteve, Pastiçerive, Picerive dhe resorteve turistike në Shqipëri dhe Kosovë, ofron për të gjithë ata që do regjistrohen deri më 30 korrik tarifën prej 1000 eurosh për të gjithë vitin shkollor 2020- 2021.

Viti i ri shkollor 2020 – 2021 në Institutin Kulinar Neranxi vjen me një risi të jashtëzakoshme për të gjithë të apasionuarit pas arteve të bukura të Kulinarisë.

Nevoja për të patur profesionistë në tregun ushqimor e të shërbimeve dhe, gjithashtu një bashkepunim më eficent midis Kompanisë Neranxi, lider në tregun ushqimor në Shqipëri e Kosovë, dhe klienteve të produkteve të saj, sjell këtë ofertë të mrekullueshme dhe eskluzive!

Të gjithë ato/ata që do të vijnë brënda kësaj date për regjistrim do e perfitojnë këtë vit shkollor me këtë çmim eskluziv në Institutin Kulinar Neranxi vetëm në degët kuzhinë dhe pastiçeri.

Të gjitha kostot e munguara të këtyre regjistrimeve që do të realizohen deri më 30 korrik 2020 do të mbulohen nga Kompania Neranxi dhe partnerët e saj perëndimorë!

“Gjithmonë një hap përpara…” është filozofia e Kompanisë Neranxi dhe sot ajo fton të gjithë të rinjtë të ecin në një hap me të…!

Tregu i industrise ushqimore ka nevojë për profesionistë cilesorë dhe klientët tanë, por edhe të gjithë të rinjtë
e apasionuar pas kulinarisë mund të bëhen përfitues të kësaj oferte në Institutin Kulinar Neranxi.

Miq,

Nxitoni numri i përfituesve është i kufizuar dhe regjistrimet kryhen nga e hëna në të shtunë nga ora 09.00 deri në orën 17.00

Kompania Neranxi është një portë e madhe për rininë e apasionuar pas gatimit, por sigurisht për klientët dhe konsumatorët e të ushqyerit shëndetshëm dhe shkencor!

Mireardhshi dhe suksese si pjesë e motos tonë “Next Generation Chefs”./InstitutiKulinarNeranxi

Share: