Home Gjeo-Ekonomia Kim Mehmeti: Shqipëria ngjan si zonjë e bukur me burr narkoman

Kim Mehmeti: Shqipëria ngjan si zonjë e bukur me burr narkoman

Në Shqipëri nuk janë privatizuar vetëm toka e plazhet, por edhe uji i detit. Dhe ke përshtypjen se pronarët e atjeshëm të plazheve po të mundeshin edhe diellin do e lidhnin me tel dhe do e çonin të rrezatonte vetëm mbi plazhet e tyre.

  • Shqipëria i ngjan një zonje të bukur e cila e ka burrin narkoman, i cili ia shet edhe pajën e nusërisë dhe ia shëmton bukurinë!
  • Kosova e ka të pamundur të konsolidohet si shtet sepse burrështetas e saj nuk e kanë me rëndësi fatin e popullit e të vendit, por fatin vetjak politik!
  • Të kesh një Veton Surroi, një Ramush Tahiri…, e të mos i përfshish ata në grupet e ekspertëve që e përfaqësojnë Kosovën nëpër institucionet ndërkombëtare, është njësoj sikur në fshat të kesh hoxhë, por xhaminë ta lësh në duart e pijanecëve dhe fermerëve të derrave.
  • Kosovën janë duke e përfaqësuar edhe njerëz të cilët nuk janë të denjë të përfaqësojnë një kooperativë bujqësore. e lë më një shtet!
Share: