Home Gjeo-Ekonomia Lejohen të udhëtojnë vetëm këta qytetarë, Rinasi konfirmon 25 fluturime

Lejohen të udhëtojnë vetëm këta qytetarë, Rinasi konfirmon 25 fluturime

Aeroporti i Rinasit ka konfirmuar 25 fluturime për ditën e nesërme të cilët do të nisen nga Tirana drejt qyteteve pritëse.

Në njoftimin e shpërndarë Tirana Internacional Airport tha se pasagjerët duhet të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për t’u njohur me rregullat e karantinës.

Gjithashtu personat që lejohen të udhëtojnë, janë rezidentët në BE, nënshtetasit e EU dhe qytetarët me dokumente të veçanta.

“25 Fluturimet e konfirmuara për datën 9 Shtator 2020 ⠀⠀⠀

Tirana Internacional Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Mërkure janë:

Pegasus – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim

Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim

SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Share: