Home Approccio Italo Albanese Reagon ambasadori italian për përgjimet mafioze me Shqipëri

Reagon ambasadori italian për përgjimet mafioze me Shqipëri

Ambasadori italian në Shqipëri, Fabrizio Bucci nëpërmjet faqes së tij në Twitter shkruan se polemikat e padobishme e të instrumentalizuara asnjëherë nuk ndihmojnë në verifikimin e së vërtetës.

Ambasadori Bucci vazhdon më tej të shkruaj se: të gjithë duhet të angazhohen në luftën ndaj krimit dhe korrupsionit përmes sjelljeve të duhura.

“Kush do ta bëjë këtë do të ketë përherë mbështetjen e Italisë. Le t’i lemë gjyqtarët të kryejnë në paqe punën e tyre, me qetësi e në mënyrë të pavarur. U përket atyre të dallojnë faktet nga fjalët.” – përfundon ambasadori italian

Share: