Home KRYESORE Neranxi: Basha te Instituti Kulinar erdhi për të thënë se nuk na...

Neranxi: Basha te Instituti Kulinar erdhi për të thënë se nuk na nevijiten bangladeshash

Nga Nikollaq Neranxi

Sot Kryetari i Partisë Demokratike, zoti Lulzim Basha, u takua me studentët e Institutit Kulinar Neranxi dhe iu spjegoi atyre programin qeverisës që ka kjo parti për arsimin profesional, në mbështetje të rinisë shqiptare.

Duhet të bëjmë gjithçka që t’i mbajmë të rinjtë këtu, si pjesa më e mirë e shoqërisë dhe mbi të gjitha, duhet të refuzojmë planin rilindas që t’i zëvendësojmë me bangladeshas!!!!

Ju të gjithë e keni në dorë për të zgjedhur me votë alternativën e duhur. “Nëse doni ndryshimin, votoni ndryshimin! Nëse doni kriminelë, votoni kriminelë!” – tha ambasadorja e SHBA-ve, znj. Yuri Kim.

Share: