Home KRYESORE Kur shteti nuk te dëgjon! Kërcënoi se do të hidhej nga Muzeu...

Kur shteti nuk te dëgjon! Kërcënoi se do të hidhej nga Muzeu Kombëtar, zbret qytetari…

Qytetari i cili kërcënoi se do të hidhej nga Muzeu Kombëtar në qendër të Tiranë i është bindur negociatave me efektivët e policisë dhe ka zbritur nga lartësia.

Mësohet se Admir Jahelezi, i cili kërcënoi të kryejë aktin ekstrem, pretendonte se nuk i është firmosur një kontratë pune.

“Shtetasi A. J., zbriti nga ndërtesa pa probleme”, konfirmon policia në një njoftim të dytë.

Në vendngjarje shkuan sherbimet e ambulancës dhe zjarrfikses.

me tej püer Mediat foli i vellai i cili beri me dije qe ata punojne ne rrugen e kombit Shqiperi Kosove dhe problemet e tyre kane tentuar ti zgjidhin ne rruge zyrtare dhe se ne Kosove kane mundur te takojne edhe kryeminstrin e ministrin e trasporteve, ndersa ne Shqiperi askush nuk i eshte pergjigjur edhe pse kane tentuar dhe jo pak. Atyre u lene mundesi vetem te hypnin te Muzeu Kombetar qe shteti shqiptar ti degjoje!…

Share: