Home KRYESORE Mjafton t’i shohësh në fytyrë dhe duken: Tip spiuni ky! Raportimi i...

Mjafton t’i shohësh në fytyrë dhe duken: Tip spiuni ky! Raportimi i Medias…

Nga Artan Fuga

Po vdes me lotë nga të qeshurit, çfarë humori sot, e shtunë!

Paskan kap thotë media një spiun, që jepte të dhëna në këmbim të një burse për çunin jashtë shtetit!

Hajde raportim hajde!

Hahahahahaha!

E paska pas dorën e rëndë, sa shumë ka kërkuar, maskarai!

Nga njëra anë Ballkan i Hapur, me vende mikeeeeee, 🙂 çfarë mikesh seeeeee, shekullore,
nga ana tjetër të rrethuar me armiq të jashtëm!

Ore vërtetë duhet rritur vigjilenca!

Ky është spiuni! Paska qenë i rrezikshëm!

Na vdiq gazit media në këtë ditë vere!

Celësi – thonë!

Uaaaaaaau, çfarë sekretesh donin aman!

Këtu të japin në dorë të gjithë targat e makinave, rrogat, numrat e telefonit, gjithçka mo, për një akullore!

Ky është si ai që e kapën nazistët dhe i thoshin : Trego!

Ai përplaste kokën në mur, dhe i thoshte vetes: A moj kokë, a, si nuk mban mend asgjë t’u tregosh këtyre!

Ky që nuk ka lekë di sekrete? A më qafsh! Hahahahahaha!

Do bursë për çunin? Na thuaj një sekret: Sa gjethe pemësh kanë rënë sot!

Spiunët e vërtetë hohoho kushedi ku hanë e pinë!

Pa pseudonime fare mooo!

Mjafton t’i shohësh në fytyrë dhe duken: Tip spiuni ky!

Share: