Home KRYESORE Berisha dhe Basha urojnë 32 vjetorin e PD të ndarë.

Berisha dhe Basha urojnë 32 vjetorin e PD të ndarë.

Nga Sali Berisha

Gëzuar ditëlindjen e Partisë Demokratike!
Gëzuar 32 vjetorin e themelimit të Partisë Demokratike njëherazi dhe pluralizmit politik në Shqipëri. #Sali Berisha

Nga Lulzim Basha

Partia Demokratike ka lindur e re dhe do të mbetet e re, ka lindur europiane dhe do të mbetet europiane, ka lindur kombëtare dhe do të mbetet kombëtare, ka lindur mes sakrificash, e mbi sakrificat do të ngrihet më e fortë, ka lindur si shpresë e shqiptarëve për ndryshim dhe do të jetë sërish shpresa e tyre, ka lindur e madhe dhe do të bëhet edhe më e madhe, për Shqipërinë, për demokracinë.

Gëzuar 32 vjetorin e themelimit të Partisë Demokratike! Zoti i bekoftë shqiptarët dhe Shqipërinë!

Share: