Home Gjeo-Ekonomia (VIDEO) “Lëreni Putinin të shkojë”/ Ndodh për herë të parë në një...

(VIDEO) “Lëreni Putinin të shkojë”/ Ndodh për herë të parë në një transmetim televiziv, politikani rus kërkon zëvendësimin e Presidentit

Një politikan rus ka kërkuar drejtpërdrejt nga skena e televizionit shtetëror zëvendësimin e Vladimir Putinit.

Është hera e parë që dikush ka bërë thirrje drejtpërdrejt për zëvendësimin e Putinit në një transmetim televiziv.

“Ne duhet të zgjedhim dikë tjetër, jo Putinin. Atëherë gjithçka do të ndryshojë për mirë ”, deklaroi politikani opozitar, Boris Nadezhdin.

Një kritik i njohur i pushtimit rus të Ukrainës, ai e bëri të nevojshme rivendosjen e marrëdhënieve me Evropën.

“Me regjimin aktual politik nuk ka asnjë mënyrë që ne të kthehemi në Evropë… Duhet të zgjedhim dikë tjetër dhe jo Putinin, ” tha qartë Nadezhdin.

“Ne vetëm duhet të zgjedhim autoritete të ndryshme për të sunduar vendin dhe të ndalojmë këtë histori me Ukrainën ,” i tha ai NTV, një nga tre kanalet kryesore shtetërore në Rusi.

Ai vuri në dukje se një qeveri tjetër do të lejonte Rusinë të “ndërtojë marrëdhënie” me vendet evropiane dhe “çdo gjë do të kthehet në vendin e vet”.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2951211.html

360grade.al

Share: