Home Gjeo-Ekonomia Përplasja e Shqipërisë dhe Rusisë në Këshillin e Sigurimit jehonë në mediet...

Përplasja e Shqipërisë dhe Rusisë në Këshillin e Sigurimit jehonë në mediet ndërkombëtare!

Përplasja mes Shqipërisë, kryesuese e Presidencës së Këshillit të Sigurimit, dhe Rusisë për prezencën e Ukrainës në sesionin e radhës të OKB-së ka bërë jehonë në mediet ndërkombëtare.

Gjithçka nisi me shprehjen e pakënaqësisë nga ana e përfaqësuesit rus në Këshillin e Sigurimit, Vasily Nebenzya, i cili akuzoi Perëndimin për shkelje të rregullave.

“Shqipëria dhe Rusia përplasen në mbledhjen e OKB-së”– shkruan Sky News, ndërsa publikon momentet e debatit mes Ramës dhe Nebenzya, të pasuara nga një ironi e Rumanisë që me tone sarkastike i kujton Moskës se lufta është shkeljen e rregullave ndërkombëtare.

360grade.al

Share: