Home Gjeo-Ekonomia “Do me vinte zor ta mbroja!”, Fredi Beleri “përplas” priftin dhe avokatin

“Do me vinte zor ta mbroja!”, Fredi Beleri “përplas” priftin dhe avokatin

Në emisionin “360 gradë” në ABC News, prifti Nikolla Xhufka ka debatuar me avokatin e Fred Belerit, Eugen Gjyzari, për çështjen e Belerit

Prifti Xhufka, drejtuar avokatit të Belerit, u shpreh se nuk kanë bërë asgjë tjetër veçse kanë përkeqësuar imazhin e Shqipërisë.

Pjesë nga debati në studio:

Prifti Xhufka: Na keni fëlliqur kombin edhe drejtësinë shqiptare

Avokati i Fredi Belerit: Ti na ke fëlliqur , ti që nxit dhunë.

Prifti Xhufka: Të dalësh ti dhe të thuash këto gjëra për Shqipërinë. Këtu je në Shqipëri, nuk je në Greqi këtu.

Avokati i Fredi Belerit: T’i po fryn zjarreve. Në 2024 nuk ekzistojnë më as territore, asgjë. Ato koncepte që thoni ju nuk i ka

Prifti Xhufka: E ka fut në kazan Janullatusi, atë bashkë me Belerin

Share: