Home KRYESORE Ambasada e SHBA dënon aktet e dhunës gjatë protestës së sotme pranë...

Ambasada e SHBA dënon aktet e dhunës gjatë protestës së sotme pranë Bashkisë së Tiranës

Protesta e opozitës, reagon ambasada e SHBA

Reagimi i Ambasadës:
🇦🇱 Ambasada e Shteteve të Bashkuara dënon aktet e dhunës gjatë protestës së sotme pranë Bashkisë së Tiranës. E drejta për t’u mbledhur në mënyrë paqësore, për të protestuar dhe për të kërkuar veprim kundër korrupsionit janë të gjitha jetike në çdo demokraci, por nuk ka vend për dhunën e ndërmarrë nga organizatorët. Aktorët politikë të përgjegjshëm duhet të refuzojnë çdo formë dhune. Përshëndesim zyrtarët e forcave të rendit për profesionalizmin e tyre gjatë protestës së sotme.

Share: