Home KRYESORE Reagon delegacioni i BE në Shqipëri: Akte të tilla s’kanë vend në...

Reagon delegacioni i BE në Shqipëri: Akte të tilla s’kanë vend në një shoqëri demokratike

“Ne dënojmë fort dhunën gjatë protestës së sotme në qendër të Tiranës, gjatë së cilës u hodhën mjete ndezëse të improvizuara në godinën e bashkisë.

Akte të tilla nuk kanë vend në një shoqëri demokratike dhe nuk kanë të bëjnë fare me të drejtën legjitime për protestë paqësore”, shkruhet në Twitter.

Share: