Home Gjeo-Ekonomia Urgjencë kombtare

Urgjencë kombtare

Janë dy akte tepër të rëndësishme të cilat nuk janë materializuar ende nga shpallja e pavarësisë së Kosovës: akti i parë është shkatërrimi definitiv i agjenturës serbe në Tiranë dhe akti i dytë është goditja dhe eleminimi definitiv i strukturës sabotuese në Kosovë.

Pa këto dy akte, të gjitha ndodhitë në rrafshin kombëtar anojnë kah dobësimi i shpresës shqiptare në përgjithësi dhe demoralizimi i përgjithshëm!

Popullit shqiptar ia kanë zënë frymen agjenturat, sherbimet sekrete të të cilave po ia mbyllin me sukses rrugën e përparimit,zhvillimit dhe integrimit gjithkombëtar.

ANDAJ së këndejmi lind ideja NEVOJË, e kërkimit të një KOMANDANTI, i cili do t’i asgjesojë veprat armiqsore të tyre, për t’i hapur sytë dhe rrugën shqiptarisë drejt ndërtimit të shtetit komb, grumbullimit gjithkombëtar dhe jetës së popullatës.

Mëshira ndaj spiunëve dhe tradhëtarve është padrejtësi dhe zullum i madh ndaj atdheut, dhe tradicionalja jonë e bashkëjetesës me ta duhët të ndryshojë përgjithmonë!

Share: