5 bakllava

5 February, 2016 0

Nga Edison Ypi -Kam një motër që quhet Mute. -Ç'më duhet mua si quhet motra jote. -Të lutem mos ma pushkato frymëzimin, më ler të…

Letër e hapur!

5 February, 2016 0

Nga Luan Kurti Zonja dhe zotërinj! Ndaj me juve gjithë brengën dhe pikëllimin tim për vdekjen e Sadnës tek “Bidai”. E si mund ta durojë…