BDI vendos: Tërheqet nga pushteti "Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim vendosi sonte që të tërheq të gjithë përfaqësuesit e vet aktual nga pushteti ekzekutiv…

Haga-zhgenjim i madh.

31 March, 2016 0

Nga Gani Elezi Sot,Gjykata e krimeve te luftes ne ish Jugosllavi i dha pafajsine,madje gjykatesi gati me patetike e konsideroi Voisllav Sheshelin qytetar te lire.Shesheli,nje…

Me celular

31 March, 2016 0

Nga Edison Ypi Me celular jo vetëm bën muhabet, jep e merr mesazhe, shetit dhe shet e blen në Internet, bën selfie, paguan fatura. Këto…