Home 2018 February 9

Daily Archives: 9 February, 2018

“La Via Michele e Pietro Ferrero a Lezha aiuterà le relazioni economiche e sociali”:...

Sarà a tutti gli effetti una nuova "Via di sviluppo". Anche dal dottor Sergio Fontana, Presidente di Confindustria Albania, arriva un elogio molto significativo...

Sokol Sula, drejtor i Forcave të Sigurisë Portuale Durrës

Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i APD, Artjan Qirici, prezantoi tre ditë më parë drejtorin e ri të Forcave të Sigurisë Portuale, FSPD, Sokol Sula. Duke...

Vasili: Drejtesia “e re”, qe eshte thare si palmat ne autostrade

Drejtesia "e re", qe eshte thare si palmat ne autostrade. Qindra milion leke para' te shqiptareve u asgjesuan dhe u kthyen ne palma te thara...

Pulëbardhat … nga Vincenzo Cardarelli

Përktheu Elona Caslli Nuk e di ku e kanë folenë pulëbardhat, apo vendin ku bien në paqe. Unë jam si ato, në fluturim të përjetshëm. Jetën e cek si pulëbardhat...

Missione di Sistema Imprenditoriale italiana in Albania

I prossimi 18,19 e 20 febbraio 2018 si terrà un’importante Missione di Sistema imprenditoriale italiana in Albania, promossa dal Ministero dello Sviluppo Economico e...

18-20 shkurt Mision Sistemi i Sipërmarrjeve italiane në Shqipëri

Në datat 18,19 dhe 20 shkurt 2018 do të organizohet në Shqipëri një Mision Sistemi i Sipërmarrjeve italiane, promovuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Ministria...

Historia e nje vote ne OKB me 1991! Nga Genc Mlloja

Ishin vendosur marredheniet diplomatike midis Shqiperise dhe Shteteve te Bashkuara te Amerikes me 15 mars 1991. Pasuan vzita te zyrtareve te larte te te...

Afera me tokat në bregdet, arrestohen ish-zyrtarët e komunës Ishëm në Durrës

Prokuroria Durrës në bashkëpunim me Policinë e Shtetit, pas nje hetimi te nisur ne 2016, për abuzimit me ndarjen e tokave sipas ligjit për...

Morgan Freeman flet për krimet e Serbisë ndaj popujve të Ballkanit

Në emisionin dokumentar “Tregimet për ne” ylli i Holivudit pohon se serbët janë fajtorë absolut për luftërat në hapësirat e ish Jugosllavisë. Aktori i famshëm...

Luftëtari i ISIS terror në Pogradec, kapet me pistoletë!

Fatjon Bono, 27 vjeç, i kthyer nga lufta e Sirisë është vënë në pranga ditën e djeshme në qytetin e Pogradecit. Policia tha se...