Home Tags Arian Galdini

Tag: Arian Galdini

Edi shkon në Hollywood! Nga Arian Galdini

Ka qenë një këngë e viteve '80, që më kujtohet sa herë dëgjoj Edi Ramën teksa na flet live në ERTV, me kumte javore...

Z. Hoyt Brian Yee, ne kemi fuqinë ti ndëshkojmë me votë,...

Nga Arian Galdini I nderuar z. Ambasador Yee, A mund tju them sinqerisht se është ndoshta një nga ditët më shpresëplota kjo e sotmja për mua...

Revolucioni i ndritur ose Zgjimi i madh kombëtar! Nga Arian Galdini

105 vjet shtet shqiptar e ne ende vuajmë nga Kompleksi i Ditës së Parë të Shtetbërjes. Edi Rama madje e zyrtarizoi këtë sëmundje të...
arian-galdini-2

Më arrestoni mua, jo Saimir Tahirin! Nga Arian Galdini

Monteskje na ka mësuar një nga parimet më themeltare të drejtësisë, para 300 vjetësh. Ai na ka thënë se që të bëjmë drejtësi: Duhet...

Spanja nuk është Serbi e as Katalonja nuk është Kosovë!

Nga Arian Galdini   Gjithmonë pas ideve dhe lëvizjeve të mëdha janë fshehur financime dhe interesa të mëdha. Interesat dhe financimet nuk janë domosdoshmërisht të këqija, por...

Aleati i Bashesh Galdini: Reforma Zgjedhore si lojë pa top e...

Nga Arian Galdini Ka Opozitarë ndër ne që kanë 27 vjet që janë të tillë. Por kjo nuk vlen e as përfillet në një shoqëri...

Arian Galdini rizgjidhet zyrtarisht në krye të LDE

Ditën e sotme në sallën Black Box të Universitetit të Arteve u zhvillua Kuvendi Zgjedhor i LDE - Partia për Liri, Demokraci dhe Etikë. Mernin...

Disa propozime për Opozitën, si Aleat i Lulzim Bashës! Nga Arian...

Në dt 1 qershor 2016, Lulzim Basha na mirëpriti në zyrën e tij mua dhe një pjesë të Ekipit Drejtues të LDE - Partia...

4 vjet Kryeministër për të mësuar fjalët!

Nga Arian Galdini 4 vjet më parë e priste shtatorin me gëzimin dhe ankthin e fitimtarit që ende nuk i besohej se gjithë sa kishte...
arian-galdini-2

Siguria Ushqimore, Galdini: Me fushata histerie, vetem perdoremi… Kaq.

Nga Arian Galdini E tmerrshme. C'jane keto lajme te padegjuara se AKU nuk garanton dot sigurine ushqimore? C'jane keto lajme te padegjuara me ushqime, fruta, perime,...