Home KRYESORE 11 shtatori shqiptar? Nard Noka shkëlqeu në vallëzim, Çamët në votim!

11 shtatori shqiptar? Nard Noka shkëlqeu në vallëzim, Çamët në votim!

Ylli Dylgjeri edhe kete here surprizon me satiren e tij elegante. Nuk perton ti gjeje dhe dimensionin shqiptar te 11 shtatorit te cilin bota e njeh per goditijen me te madhe qe ka pesuar Amerika nga terrorizmi.

Cili eshte eshte 11 shtatori shqiptar? lexoni Dylgjerin:

“11 shtatori shqiptar…
Dy performanca të pa para, e të padëgjuara, na dha ky 11 shtator i rilindur shqiptar.
Kur mbarë publiku priste vettingun, Nard Noka na dha dancingun…
Kur Shpëtim Idrizi priste në Çamëri tokat,
doli në Dibër e rruajti votat…
Shkurt, Nard Noka shkëlqeu në vallëzim,
dhe Çamët në votim.
Mos u harroftë!”

Share: