Home KRYESORE Artan Hoxha nxjerr fara kanabisi në emision: Me 10 kg mbillet gjithë...

Artan Hoxha nxjerr fara kanabisi në emision: Me 10 kg mbillet gjithë Shqipëria!

Gazetari Artan Hoxha ka publikuar direkt ne emisioni i Eni Vasilit fara kanabisi. Sipas gazetarit, 10 kilogramë farë kanabisi janë të mjaftueshme për të mbjellë gjithë Shqipërinë!

Hoxha tha, se në vende të tjera, kur kapen sasi të mëdha kanabisi çmimi ngrihet, ndërsa në Shqipëri ndodh e kundërta, dhe në vendin tonë vitin e shkuar janë kapur rreth 30 milionë euro kanabis.

Artan Hoxha shtoi se edhe pse janë kapur 2.5 mijë rrënjë dhe 100 ton të thatë, çmimi është në rënie. Kjo sipas tij, do të thotë që Shqipëria ka një depozitë të madhe kanabisi…

Share: