Home KRYESORE SUGJERIMET E SHIJES: ELBI LUFTON CELULITIN

SUGJERIMET E SHIJES: ELBI LUFTON CELULITIN

Elbi është një burim i beta-glucani, polisaharid (fibra të tretshme) është e njohur për vlerat anti-kolesterolit,gjithashtu efektiv për të reduktuar absorbimin e yndyrnave nëpërmjet ushqimit duke mbajtur peshën trupore nën kontroll. Për më tepër, elbi (integral) ka një indeks shumë të ulët glicemik e barabartë me 25. Kjo do të thotë se kontribuon në kontrollin e sheqerit në gjak, pasi kemi konsumuar ushqim, nuk formohen copëza të imëta sheqeri (të cilat shkaktojnë marramendje dhe ngadalësimin e metabolizmi). Së fundi, ajo është një drithë freskuese, lehtësisht të tretshëm dhe të dobishme stimulues diuresis, parandalimin e formimit të celulitit.

Tek dyqanet Neranxi do te gjeni Elb italian ngjyre perle ne paketim 500g.

Share: