Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: Makarona pa gluten me miell kinoa

Sugjerimet e Shijes: Makarona pa gluten me miell kinoa

Një recetë e ekuilibruar, me miell orizi, misri (të bardhë dhe të verdhë) dhe kinoa.

Zgjedhja e Kinoas ka si objektiv të riekuilibroje dhe ndërlidhë nga pikpamja e ushqyerjes orizin me misrin për të përftuar një brum makaronash që të shkojë përtej thjesht eliminimit të glutenit!

Makaronat ka aromën tipike të misrit të zbutur nga prania e miellit te orizit, me një prekje vegjetale derivat i Kinoas.

Miksi i tre miellrave krijon ngjyrë, rezistencë dhe aromë, pa hequr dorë nga shija e makaronave tradicionale. Ashpërsia në sipërfaqe lejon të lidhen mirë përbërësit e tjerë të recetës gjatë gatimit.

Kur ushqimi është burim mirëqenieje!

Produktet Granoro Gluten Free i gjeni në të gjitha dyqanet e rrjetit Neranxi!

Share: