Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: ZUCCHERO FONDENTE DI CANNA

Sugjerimet e Shijes: ZUCCHERO FONDENTE DI CANNA

ZUCCHERO FONDENTE DI CANNA eshte nje bashkim i kristaleve shume fine te sheqerit nga kallami i sheqerit ne shurup sheqeri dhe glukoze. Karakteristike jane pamja e kendshme dhe plasticiteti i larte per te perftuar keto veti Irca mbeshtetet ne impiante moderne dhe te sofistikuara.

Pas ketij produkti mund tju propozojme dy versione te reja te Fondentit me baze sheqeri dhe pa nxhari.:

FONDANT eshte sheqeri fondent klasik ndersa FONDANT SOFT fale struktures se saj te bute nuk kerkone asnje shtese uji dhe thjesht nepermjet nje burimi ngrohtesie telehte rreth 40-45°C, arrin konsistencen ideale per tu vene ne pune.

Te dy produktet jane vecanerisht te bardhe, mbajne nje ndricim te shkelqyer mbi produktet e perfunduara dhe mund te ngjyrosen me bojra hidrosolubili (te tretshme ne uje).

FONDANT DHE FONDANT SOFT jane sheqer fondente dhe mund te perdoren dhe mbi produkte qe jane ruajtur ne temperatura te uleta ne ngrirje si (-18 °C); per te marre nje rezultat me te mire keshillohet qe shkrirja e produktit te behet gradualisht duke e kaluar nga ngriresi ne frigorifer (4-5°C) dhe pastaj ne temperature ambienti.

Keto produkte nga Irca i gjeni prane dyqaneve Neranxi per profesioniste.

Share: