Home KRYESORE Shqiptari 56-vjeçar kërkohej në Itali por fshihej në Greqi

Shqiptari 56-vjeçar kërkohej në Itali por fshihej në Greqi


Ishte i përfshirë në trafikun e drogës dhe kërkohej nga autoritetet italiane, por u arratis në Greqi dhe jetonte i fshehur në Almyros në Magnesia. Por liria e tij merr fund sot nga një kontroll i rastësishëm nga policia i dha fund lirisë së tij në Greqi
Autoritetet italiane po kërkonin një shqiptar 56-vjeçar të përfshirë në trafikun e drogës, por ai u arratis në Greqi dhe u fsheh në Almyros Magnesia. Megjithatë, një kontroll i rastësishëm i të dhënave i dha fund ditëve të tij të lirisë.
56-vjeçari u arrestua nga policët lokalë ku për këtë kishte një urdhër arresti evropian i lëshuar nga autoritetet italiane, dhe do parraqitet para Prokurorit të Thesalisë, i cili po fillon procedimet për ekstradimin e tij në Itali./ShpetimZinxhiria

Share: