Home KRYESORE Neranxi uron partnerin e tij te PreGel per cmimin prestixhoz dhene nga...

Neranxi uron partnerin e tij te PreGel per cmimin prestixhoz dhene nga Presidenti i Italise

Nga Nikollaq Neranxi *

Te dashur miq! Sot mesova qe presidenti i Kompanise Pregel, brand multinacional per prodhimin e lendeve te para per akullore, ka marre nje vleresim te jashtezakonshem!

Presidenti i Italise, Sergio Mattarella, ka firmosur dekretin per ti dhene Lucio Rabonnit, titullin e larte Cavaliere del Lavoro!

Ky eshte vleresimi me i larte qe shteti italian jep per sipermarresit e suksesshem! Kompania Neranxi, perfaqesuese ekskluzive e Pregel prej 25 vitesh, si dhe familja Neranxi, jane shume te lumtur per titullin e merituar qe merr Dr. Rabonni, njeri punetor dhe vizionar dhe mik personal i familjes tone.

Te vleresosh njerezit e punes, te cilet punesojne njerez, paguajne taksa dhe sjellin ne treg produkte te cilesise maksimale, i ben nder vendit ne rradhe te pare, pastaj vete atij qe e merr kete titull!

Urime miku im! Auguri Dr. Rabonni!

*Presidenti i Kompania Neranxi qe ka eskluzivitetin e PreGel ne Shqiperi e Kosove.

Share: