Home Qasje Konsumatori Analizohet tregu dhe identifikohet gjalpi i sigurtë për konsumatorët

Analizohet tregu dhe identifikohet gjalpi i sigurtë për konsumatorët


Autoriteti Kombetar i Ushqimit ka zbuluar një skemë mashtrimi në tregjet ushqimore ku margarina u shitet konsumatorëve për gjalpë.

Kjo skemë mashtrimi është shoqëruar dhe me një video ku bëhet krahasimi i disa kompanive që e shesin margarinën për gjalpë me kompaninë “Natyral” që është e vetmja që e shet në treg gjalpin origjinal.

Në video tregohet që gjalpi i kompanisë “Natyral” është krejtësisht origjinal dhe pa modifikime të tjera.

Edhe pse me një çmim më të lartë për konsumatorin, gjalpi i kompanisë “Natyral” e justifikon tërësisht këtë çmim, pasi cilësia e tij mbetet e lartë dhe natyrisht kostoja për një produkt origjinal është më e lartë sesa produktet ushqimore të modifikuara.

Në rast se do të bëhet një krahasim cilësi-çmim, dallohet qartë që kjo kompani i ka qëndruar gjithmonë besnike parimeve dhe cilësisë së lartë duke ofruar kështu siguri për konsumatorin.

Sic duket dhe nga pamja po të krahasosh çmimin dhe cilësinë që ofron kompania, në raport me koston e produktit dhe mos abuzimin në çmim, tregon që gjalpi nuk është shitur kurrë si margarinë për konsumatorin.

Secili konsumator preferon që të konsumojë produkte të sigurta dhe kompania “Natyral” e ofron më së miri me transparencën dhe cilësinë e asaj që shet  dhe do të shesë përherë në tregjet ushqimore shqiptare./fastnews.al

Share: