Home KRYESORE Ish ministri i shëndetësisë: Të mbyllësh shkollën është përhapje paniku…

Ish ministri i shëndetësisë: Të mbyllësh shkollën është përhapje paniku…

Nga Petrit Vasili

Perse mbyllet nje shkolle private kur nuk ka asnje rast me koronavirus dhe asnje te dyshuar ??

Kjo eshte nje perhapje paniku e trashe.

Ç’ben Task Forca e shendetesise si mundet te lejoje kete ?

Po Ministria e Arsimit pse rri si hu gardhi??

Per Kryeministrin nuk po pyes fare se nuk ja vlen te harxhoj kohen!!

Share: