Home KRYESORE Iku një ëngjëll! Çdo fjalë tjetër është e tepërt…

Iku një ëngjëll! Çdo fjalë tjetër është e tepërt…

Nga Marsela Xhafa

Në një vend ku ligjin e bën i forti, ne det dhe në tokë

SIGURIA KA VDEKUR!

Tragjedia e ditës së sotme është kaq e dhimbshme, për fëmijën, një ëngjell të bukur si drita, që sot iu bashkua Parajsës.

Është kaq e kobshme për familjen, për dhimbjen e tmerrshme që po përjetojnë

Është një shuplakë e fortë për policinë, e cila është kthyer thjesht në një agjensi funerali dhe bën vetëm njoftime vdekje

Është një kambanë alarmi për të gjithë ne …PËR TË IKUR SA MË PARË NGA KY VEND!

Share: