Diplomacia-Bazat Teorike

2 February, 2016 0

Nga Lisen Bashkurti Diplomacia eshte edhe art edhe shkence. Eshte art sepse kerkon talent. Eshte shkence sepse eshte edhe dije. Nuk mund te kete diplomate…

Fjala "koncesion" eshte bere sot fjala me lakuar, fale fantazise se shfrenuar dhe perpjekjeve te qeverise per ta shitur sapunin per djathe. Zakonisht koncesioni eshte…