Home 2018 January 12

Daily Archives: 12 January, 2018

Klodiana Shala: Edhe nëse do të lind, prapë dua të adoptoj fëmijë!

Sportistja e njohur Klodina Shala e ftuar ditën e djeshme tek ‘’Rudina’’ ka folur më shumë për sportin, biznesin e saj, por edhe për...

Come diventare “Clienti meritevoli” per le Banche?

La Centrale rischi "fotografa" le imprese Di Alberto Rizzo* Qualsiasi organizzazione, per funzionare, ha bisogno di molte informazioni. Le informazioni ricavabili dall'archivio della Centrale dei Rischi...

Horoskopi, 12 janar 2018

Dashi Pak realizëm ju duhet për të zgjidhur me ide gjeniale probleme dhe ndërlikime. Hyrje të mundshme të parave do ta bëjnë më konsistente dhe...