Home Tags 10 shtator

Tag: 10 shtator

10 shtator ….. Nga Niko Kazanxaqi

S’më mban vendi, pres dikë. Vrapoj jashtë qytetit, ngjitem mbi Kodër, vështroj prapa meje dhe mendoj. Dielli ngadalë, shumë ngadalë po futet tinëz prapa...