Home Tags Agim Xhafka

Tag: Agim Xhafka

NE KRYE TË RRUGËS… (Tregimi i së dielës)

Nga Agim Xhafka Blertës iu bënë disa vjet që rri tek kjo rrugë në të dalë të Romës. Pranverës e verës vjen tek tortuari nga...

AGJENTI RUS… Nga Agim Xhafka

(Tregimi i së dielës) Mbase është i burgosuri i vetëm në botë që u dënua 25 vjet dhe nuk e mësoi shkakun. Askush nuk i...

Takimi im 59 MINUTA ME LULËZIM BASHËN. Nga Agim Xhafka

Që prej një jave kisha fiksuar një takim me kryetarin e PD-së. Do e bëja më dt 27 dhjetor ora 10 e 30. Para...

DASHURIA E PARË. Nga Agim Xhafka

Doja të flisja qysh ca muaj më parë për dashurinë e parë. Por punët e rëndomta dhe udhëtimet ma shtynë. Këto ditë jam në...

DASHNORJA… Nga Agim Xhafka

Egla shkon një herë në muaj tek varri i burrit. Zakonisht pasi thyhet mesdita. Se nuk do ta shohë kush që po çon një...

Korça sipas meje! Nga Agim Xhafka

E them që në fillim se Korça nuk ngjet me asnjë qytet shqiptar. Mbase ka pakëz motër Gjirokastrën apo Shkodrën,por pastaj është unike. Siç...

MILI… Nga Agim Xhafka

Mbase është i burgosuri i vetëm në botë që u dënua 25 vjet dhe nuk e mësoi shkakun. Askush nuk i tregoi Milit një...

POGRADECI SI ALBUM! Nga Agim Xhafka

Nuk e them dot se nuk po kënaqem në Pogradec. Po e shijoj shumë edhe nga që në Tiranë e nxehta shkoi mbi 40...

PARKU I DASHURISË DHE ZHUILETA KORCARE

Nga Agim Xhafka Quhet që ke qënë në Korçë në se bën një shëtitje tek Parku Rinia. Unë e kam pasur shtëpinë pranë tij dhe...

KATËR ERIONË DHE NJË VELIAJ. NGA AGIM XHAFKA

Sot u ktheva nga Ohri drejt Orikumit. Në mëngjes sapo i thashë mirëutakofshim recepsionistit të hotelit.më ze rrugën një makinë e Shqipërisë. Bëhu pak...