Home Tags Biznesi i vogël proteston në Fier

Tag: Biznesi i vogël proteston në Fier

Biznesi i vogël proteston në Fier: Do të dorëzojmë licencat…

Biznesi i vogël është organizuar sot në një protestë përpara prefekturës së Fierit, ndersa kryeministri Rama me ministrat Ahmetaj dhe Gjiknuri jane ne konference...