Home Tags Dhe Donald Lu

Tag: dhe Donald Lu

Llalla , reforma Soros në Drejtësi dhe Donald Lu. Nga Fatmir...

Në tetorin e vjetshëm, në një takim “me shoqërinë civile”, në kulm të debateve për përfshirjen e ish Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri në një...