Home Tags Dosjen për 9 persona

Tag: dosjen për 9 persona

Falsifikimi i ushqimeve dhe pijeve, Prokuroria çon në Gjykatë dosjen për...

Sektori i hetimit të Veprave Penale në fushën e Krimit Ekonomiko-Financiar dhe korrupsionit në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Shkodër ka përfunduar...