Home Tags Rama informoi për…

Tag: Rama informoi për…

Zbulohet çfarë u diskutua sot në Këshillin e Sigurisë Kombëtare…

Sot nën drejtimin e Presidentit të Republikës, Ilir Meta u mblodh Këshilli i Sigurisë Kombëtare. Çështjet e diskutuara ishin: Gjendja e sigurisë kombëtare dhe direktiva...