Home Tags Ruzhdi Buzhala nga Kosova

Tag: Ruzhdi Buzhala nga Kosova

Vrasja e dy motrave lezhjane në Zvicër, familja Frroku hap dyert...

Vrasja e dy motrave nga Ishulli i Lezhës, Alma dhe Elda ka tronditur mbarë opinionin publik jo vetëm në vendin tonë. ABC News shkoi...