Home Tags Seid cikalleshi

Tag: seid cikalleshi

Berisha: Ja personi i dënuar për prostitucion që ndodhet në krah...

Ish-kryeministri Sali Berisha ditën e hënë ka publikuar një foto të realizuar në Kavajë, ku shfaqet ministri Arben Ahmetaj në praninë e një personi...

Tokat në bregdetin e Spillesë: nën akuzë, n/Prefekti, drejtori i ALUIZNI-t...

Prokuroria e Kavajës ka urdhëruar arrestimin e disa zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve lokalë në Kavajës, të dyshuar se kanë tjetërsuar 36 hektarë pronë publike në...

Tjetërsimi i pronave në bregdet, mes të arrestuarve vjehrri i kryesocialistit...

Prokuroria e Kavajës urdhëroi arrestimin e disa zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve në Kavajë, të dyshuar se kanë tjetërsuar pronësinë e 36 hektarëve tokë në bregdetin...